Skip to main content

Om oss

Vår strävan är att göra skillnad och förändra livet för människor. Vi vill skapa en bättre framtid och konkurrenskraft för människor och företag genom utbildning, utveckling och upplevelser i en trygg, familjär och inspirerande miljö.

JoyEducation är en koncern där lärande och utveckling står i centrum. Vi erbjuder flera vägar för människor som vill etablera sig i arbetslivet genom våra dotterbolag, vår Yrkeshögskola NBI/Handelsakademin samt Stöd & Matchning för arbetsgivare och arbetssökande.

Vi tror på traditionell undervisning med ordning och reda i grunden och fokuserar på att våra deltagare ska utvecklas i en trygg och familjär miljö. Det har också styrt oss när vi rekryterat våra medarbetare, som alla har bred kompetens och lång erfarenhet från sina branscher.

Genom teknikutveckling och innovation uppstår behov av nya specialiserade roller och funktioner och det råder stor kompetensbrist ute i våra företag. Vi är särskilt stolta över många års samarbete med företag och hela branscher som är delaktiga i utvecklingen av våra utbildningar. Det gäller även för de konsulter som undervisar hos oss på sin fritid.

Vi hoppas att vi får nöjet att se dig och dina anhöriga hos oss!

VD/Ägare Hans Bergqvist med personal

Hans Bergqvist

VD/Ägare

Jörgen Bergström

vVD/Marknad & Utveckling

Helena Ivansson

Ekonomi & Personal

+46 (0) 31 704 67 04

Daniel Lange

Marknad & kommunikation

+46 31 704 67 21

Kontakta oss

Huvudkontor:
JoyEducation
Teknikgatan 20
434 37 Kungsbacka

Tel: +46 31 704 67 00
Mejl: info@joyeducation.se

Våra verksamheter

Yrkeshögskola

Rusta & Matcha

“Genom teknikutveckling och innovation uppstår behov av nya specialiserade roller och funktioner, och det råder stor kompetensbrist ute i våra företag. Det vill vi ändra på.”

Hans BergqvistVD & Ägare