Skip to main content

Skapa din egen framtid tillsammans med oss!

Med lång erfarenhet, individanpassat arbetssätt och med ett stort nätverk av företag har vi på Handelsakademin alla förutsättningar att matcha dig som är arbetssökande med arbetsgivare. Vi hjälper dig och ger dig konkreta verktyg för att lyfta fram dina kompetenser samt utöka ditt nätverk.

Vi hjälper arbetssökande att träffa sin framtida arbetsgivare

På uppdrag av Arbetsförmedlingen har Handelsakademin under många år erbjudit arbetssökande tjänsten Stöd & Matchning. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa arbetssökande att komma ut på arbetsmarknaden och med goda resultat. Målet är att hitta ett framtida arbete. Nu övergår vi till tjänsten Rusta & Matcha för att fortsätta vårt arbete.

Våra handledare brinner för att möta människor med respekt, empati och ärlighet. Vi utgår från ett individanpassat arbetssätt, där vi kan möta och stärka varje deltagare utifrån sin egen unika situation. Vi ger individuell handledning med målet att ta komma ut i arbetslivet.

Tillsammans arbetar vi med att söka jobb på olika sätt. Behövs utbildning för att nå målet vägleder också våra studie- och yrkesvägledare. Vår långa erfarenhet av utbildning för personer och företag har gett oss ett stort nätverk med företag i flera olika branscher.

Är du inskriven på Arbetsförmedlingen? Läs mer om Rusta & Matcha, så får du veta mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa just dig att hitta ditt framtida arbete.

Vi kan bistå med:

  • Individuell handledning
  • Matchning mot intressanta företag
  • Stöd för att utöka nätverket
  • Stöd i att förbättra ansökningshandlingar
  • Intervjuträning
  • Träning i att presentera för en arbetsgivare

Kontakta oss

Marko Milkovic

Verksamhetsansvarig

Ring oss på 031 – 704 67 00
Mejla till info@handelsakademin.se

Är du arbetssökande?

Läs mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa just dig att hitta ditt framtida arbete.

“Min handledare är genuint engagerad och uppmärksammar mig som person. Jag är så tacksam att jag fått hjälp och på så vis komma vidare. Jag kan varmt rekommendera Handelsakademin.”

MalinTidigare deltagare

“Jag har fått väldigt bra hjälp med att slipa på mitt CV och personliga brev. Jag har blivit mycket väl mottagen, fått bra coaching och känner att handledarna har bra kompetens och förmåga att hjälpa mig med att söka jobb”

ThomasTidigare deltagare

“På Handelsakademin har jag fått jättebra hjälp med mitt CV och personligt brev och även med intervjuträning. Jag har även fått hjälp med att nå ut till Arbetsgivare. Tack vare Handelsakademin fick jag motivation att söka till högskolan.”

StefanTidigare deltagare

“Jag har trivts väldigt bra och blivit väl mottagen, fått bra coachning och känner att ni haft kompetens och förmåga att hjälpa mig att söka jobb. Jag har fått sommarjobb och även behovsanställning på samma företag och önskar er en glad sommar.”

ThomasTidigare deltagare