Skip to main content

Skapa temakänsla i ert företag.

Med lång erfarenhet, individanpassat arbetssätt och med ett stort nätverk av företag har Handelsakademin - Rusta & Matcha alla förutsättningar att matcha dig som är arbetssökande med arbetsgivare. De hjälper dig och ger dig konkreta verktyg för att lyfta fram dina kompetenser samt utöka ditt nätverk.

Vi erbjuder:

  • Konferenslokal i en inspirerande miljö
  • Enskilt konferensrum för 8 personer
  • Biosittning för upp til 30 personer
  • Golfsimulator
  • Gym

Är du arbetssökande?

Läs mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa just dig att hitta ditt framtida arbete.

“Min handledare är genuint engagerad och uppmärksammar mig som person. Jag är så tacksam att jag fått hjälp och på så vis komma vidare. Jag kan varmt rekommendera Handelsakademin.”

MalinTidigare deltagare

“Jag har fått väldigt bra hjälp med att slipa på mitt CV och personliga brev. Jag har blivit mycket väl mottagen, fått bra coaching och känner att handledarna har bra kompetens och förmåga att hjälpa mig med att söka jobb”

ThomasTidigare deltagare

“På Handelsakademin har jag fått jättebra hjälp med mitt CV och personligt brev och även med intervjuträning. Jag har även fått hjälp med att nå ut till Arbetsgivare. Tack vare Handelsakademin fick jag motivation att söka till högskolan.”

StefanTidigare deltagare

“Jag har trivts väldigt bra och blivit väl mottagen, fått bra coachning och känner att ni haft kompetens och förmåga att hjälpa mig att söka jobb. Jag har fått sommarjobb och även behovsanställning på samma företag och önskar er en glad sommar.”

ThomasTidigare deltagare