Skapa din egen framtid tillsammans med oss!

Med lång erfarenhet, individanpassat arbetssätt och med ett stort nätverk av företag har vi på Handelsakademin alla förutsättningar att matcha dig som är arbetssökande med arbetsgivare. Vi hjälper dig och ger dig konkreta verktyg för att lyfta fram dina kompetenser samt utöka ditt nätverk.

Vi hjälper arbetssökande att träffa sin framtida arbetsgivare

På uppdrag av Arbetsförmedlingen har Handelsakademin under många år erbjudit arbetssökande tjänsten Stöd & Matchning. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa arbetssökande att komma ut på arbetsmarknaden och med goda resultat. Målet är att hitta ett framtida arbete.

Våra handledare brinner för att möta människor med respekt, empati och ärlighet. Vi utgår från ett individanpassat arbetssätt, där vi kan möta och stärka varje deltagare utifrån sin egen unika situation. Vi ger individuell handledning med målet att ta komma ut i arbetslivet.

Tillsammans arbetar vi med att söka jobb på olika sätt. Behövs utbildning för att nå målet vägleder också våra studie- och yrkesvägledare. Vår långa erfarenhet av utbildning för personer och företag har gett oss ett stort nätverk med företag i flera olika branscher.

Är du inskriven på Arbetsförmedlingen? Läs mer om Stöd & Matchning, så får du veta mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa just dig att hitta ditt framtida arbete.

Kontakta oss

Sanela Alic

STOM Chef/Handledare

Ring oss på 031 – 704 67 00
Mejla till info@handelsakademin.se

Är du arbetssökande?

Läs mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa just dig att hitta ditt framtida arbete.

Vi kan bistå med

  • Individuell handledning
  • Matchning mot intressanta företag
  • Stöd för att utöka nätverket
  • Stöd i att förbättra ansökningshandlingar
  • Intervjuträning
  • Träning i att presentera för en arbetsgivare

“Min handledare är genuint engagerad och uppmärksammar mig som person. Jag är så tacksam att jag fått hjälp och på så vis komma vidare. Jag kan varmt rekommendera Handelsakademin för Stöd & Matchning”

MalinTidigare deltagare

“Jag har fått väldigt bra hjälp med att slipa på mitt CV och personliga brev. Jag har blivit mycket väl mottagen, fått bra coaching och känner att handledarna har bra kompetens och förmåga att hjälpa mig med att söka jobb”

ThomasTidigare deltagare